Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Az arany lenmagpehely lágy, diós ízével és sokoldalú felhasználhatóságával kiváló kiegészítője salátáknak, pékárunak vagy turmixoknak, panírozásra is különösen ajánljuk. Ételekben,...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősíti a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
A Natura Zöldborsó csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatóknak különösen ajánlott élelmiszer. Allergének...
A Natura Napraforgó csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatók számára különösen ajánlott élelmiszer. Csíráztatás:...
A lenmag magas százalékban tartalmaz Omega-3 zsírsavakat. Többféle értéke közül kiemelhető a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fito-ösztrogén tartalma. Használható pékáruba,...
Napraforgó csíráztatásra (Helianthus annuus). Prémium minőségű napraforgómag csíráztatásra , amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Friss, ropogós...
Teljes kiőrlésű tönkölydara rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, így támogatja az emésztést és az idegrendszert, valamint segít az energia szint fenntartásában. Fenntartható...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.