Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Termék részletek
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Termék részletek
A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
Termék részletek
Dénes Natura zöldborsó csíráztatásra – ropogós, tápanyagdús csírák 3–5 nap alatt. Egyszerű áztatás és öblítés. Ideális otthoni csíráztatáshoz...
Termék részletek
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a...
Termék részletek
Dénes Natura zöldborsó csíráztatásra – ropogós, tápanyagdús csírák 3–5 nap alatt. Egyszerű áztatás és öblítés. Ideális otthoni csíráztatáshoz...
Termék részletek
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Termék részletek
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Termék részletek
Csíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után...
Termék részletek
A Dénes-Natura Barna Bulgurt a nálunk kevéssé ismert bezostye típusú búzából állítják elő. Nem csak színében különbözik a hagyományos bulgurtól, hanem ízében is. A Dénes-Natura Barna...
Termék részletek
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Termék részletek
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Termék részletek
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
Termék részletek
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Termék részletek
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Termék részletek
Csíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után...
Termék részletek
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Termék részletek
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Termék részletek
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
Termék részletek
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
Termék részletek
Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. 250 g-os; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Termék részletek
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Termék részletek
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.