Napraforgó csíráztatásra (Helianthus annuus). Prémium minőségű napraforgómag csíráztatásra , amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Friss, ropogós...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
A Natura Sárga Lencse az indiai konyhában kedvelt lencse fajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. Elkészítése:...
A Natura Napraforgó csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatók számára különösen ajánlott élelmiszer. Csíráztatás:...
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító, étvágyjavító. Vesetisztító,...
Natura bulgur 500 g NATURA BULGUR A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon...
Natura Szezámmag 250g Rendszeres fogyasztásáról úgy gondolták, jó székrekedésre, máj- és epehólyag-bántalmak esetén, erősíti a szervezet védekezőképességet a bőr és a nyálkahártya...
A Natura Zöld lencse csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatóknak különösen ajánlott élelmiszer. Allergének...
A Natura Zöldborsó csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatóknak különösen ajánlott élelmiszer. Allergének...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás palettáján...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, amely gyorsan elkészíthető, hiszen előáztatást nem igényel. Kiválóan illik pástétomokhoz és ízletes köretekhez, változatos ételekhez adva ízt...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.