NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran...
Termék részletek
Retekmag-vörös korall csíráztatásra. Latin megnevezés: raphanus sativus...
Termék részletek
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító, étvágyjavító. Vesetisztító,...
Termék részletek
NATURA VADRIZS /INDIÁN RIZS/ Az ínyencek étele, a rizzsel szemben jóval több fehérjét, B1, B2 vitaminokat, PP faktort (nikotinsavamidot) és vasat tartalmaz...
Termék részletek
Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Termék részletek
Lenmag 500g Natura A lenmag magas fehérjetartalmú, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. N agy mennyiségben tartalmaz Omega-3 zsírsav akat, mely zsírsavak...
Termék részletek
NATURA JÁZMIN RIZS Illatos és zamatos Távol-keleti rizskülönlegesség...
Termék részletek
Összetevők: durumbúza Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is. Tárolás: száraz, hűvös helyen Származási hely: Törökország...
Termék részletek
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés : raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: < p> Szín : Sötétlila levél és halványlila csíra Íz : a fekete retekre jellemző...
1 053 Ft
termeszetkosar.hu
Termék részletek
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte...
Termék részletek
A szezámmag kiváló kálcium forrás. Erősíti a májat és a vesét. Erős antioxidáns-, gomba- és vírusölő hatású...
Termék részletek
Allergének a termékben: nyomokban glutént tartalmazhat Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia1448 kJ (346 kcal) Zsír2,7 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát63,3...
Termék részletek
A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
Termék részletek
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Termék részletek
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: S zín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12 óra...
Termék részletek
A szezám a növénytermesztésbe bevont első növények egyike. Magja a hindu mitológia szerint az örök élet szimbóluma...
Termék részletek
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Termék részletek
A hajdina nagyon értékes vitaminforrás, a B-vitamin csoport szinte minden tagját tartalmazza, éppen emiatt jótékony hatással bír cukorbetegekre, érrendszeri betegséggel szenvedokre,...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.