Tápanyagokban gazdag mandulabél, mely 20% fehérjét tartalmaz, antioxidánsokkal, mint az E-vitamin, és ásványi anyagokkal, például magnéziummal, kalciummal bővelkedik; támogatja az emésztést...
Gazdag vasban, káliumban, magnéziumban és cinkben, ami hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, a szív egészségéhez és az idegek nyugtatásához. Antioxidánsai segítik a sejtek védelmét...
A pekándió gazdag E-vitaminban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban, melyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, csökkentik a gyulladásokat, és erősítik az immunr...
Nagyon jó vas -, kálium-, magnézium- és cinkforrás. Zsírban és fehérjékben gazdag, telített zsírsavakban azonban szegény. Bár szénhidráttartalma a többi diófélénél kicsit magasabb,...
A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű , krémes állagú , elefántcsont színű magja . A fenyőmagot nyersen is fogyaszthatjuk, viszont száraz serpenyőben enyhén megpirítva...
A mandula gazdag E-vitaminban és magnéziumban, támogatja a szív- és idegrendszer egészségét, antioxidáns hatása pedig védi a sejteket. Rostjai elősegítik az emésztést és a bélflóra...
Ez a finom olajos mag tele van fehérjével és rosttal, így segíti az emésztést és a jóllakottság érzését. Használja bátran pékárukban vagy akár snackként, hogy feldobja a napját!...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.