A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen boségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. ...
Kóstold meg a Közel-Kelet és a mediterrán konyha egyik legnépszerűbb alapanyagát, a bulgurt! A bulgur egy könnyen elkészíthető, tápláló és sokoldalú búzatöret, mely kiváló alternatíva...
A lencse nem csupán az egyik legrégebbi kultúrnövényünk, de az egyik legegészségesebb is. Kedvező élettani hatását többek között magas magnézium-, rost-, és fehérjetertalmának köszönheti...
Tudta, hogy a lencse nem csupán az egyik legrégebbi kultúrnövényünk, de az egyik legegészségesebb is? Kedvező élettani hatását többek között magas magnézium-, rost-, és fehérjetertalmának...
Tudta, hogy a Kalifa diákcsemege négyféle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke? Kiváló magnéziumforrás, amely önmagában is fogyasztható, de tehetjük müzlibe, joghurtba...
Tudta, hogy a földimogyoró fogyasztása kiemelkedő magnézium tartalmának köszönhetően a normál izomműködéshez is hozzájárul Próbálja ki hagymás-tejfölös vagy mézes ízesítésben is!A...
Tudta, hogy a blans mandula ugyanazokat a tápanyagokat tartalmazza, mint a héjas mandula? Gazdag fehérjében, egészséges zsírokban, rostokban, E-vitaminban, magnéziumban és más fontos...
Szeletelt aszalt mangó védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy az aszalt mangó kíváló E-vitamin forrás? Rendszeres fogyasztásával az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni...
Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán hozzájárul...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint, foszfort és magnéziumot tartalmaz. Mértékkel fogyasztva értékes, tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló. A napraforgómagok hagyományosan...
Natúr, pörköletlen kesudió. Amellett, hogy első osztályú ropogtatnivaló, például víz és némi só hozzáadásával tejmentes főzőtejszín-helyettesíthető készíthető belőle...
Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz...
Héj nélküli pisztácia védőgázas csomagolásban. A pisztáciát a bronzkor óta fogyasztják, Közép-Ázsiából származik, és mára az egész világot meghódította...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.