Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Felhasználható süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez,...
Tápanyagokban gazdag mandulabél, mely 20% fehérjét tartalmaz, antioxidánsokkal, mint az E-vitamin, és ásványi anyagokkal, például magnéziummal, kalciummal bővelkedik; támogatja az emésztést...
A pekándiót fogyaszthatjuk natúr vagy pirított formában. Nem csupán finom nassolnivaló, de számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, emellett rostokban is bővölködik...
Fedezd fel az antioxidánsokkal teli, gomba- és vírusölő hatású szezámmag minden előnyét! Gazdag ásványi anyagokban és rostokban, támogatja az immunrendszer működését, az emésztést,...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Felhasználható süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez,...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Allergének:, A termék földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült. Átlagos...
Egészséges olajos mag, magas esszenciális olaj tartalommal. Az esszenciális zsírtartalmának köszönhetjük a tökmag vértisztító hatását, így a köszvény kitűnő ellenszere lett, hiszen...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.