Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Összetevők: szezámmag. Felhasználható süteményekhez,...
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik...
10 dekagramm jó minőségű, hántolt egész tökmag a Naturfoodtól. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható pékárukhoz, müzlikhez, salátákoz nyersen vagy pörkölve. Összetevők:...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlja a gyártó. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható süteményekhez, pékárukhoz,...
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin-...
Naturfood Egész Vörös áfonya aszalt Összetevők: aszalt vörös áfonya, nádcukor, növ. olaj Földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült. Nettó tömeg: 100 g Származási...
40-50 százaléknyi, értékes olajat (benne olajsavgliceridet illetve linolsavgliceridésztert) tartalmaz. 200 g-os földimogyoró; Naturfood termék a mogyoró kedvelőinek...
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag olyan egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint például az olajsav, és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek csökkentik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.