Frissen pörkölt mandula, karamellás kókuszvirágcukor, vanília és fahéj gazdagítják az ízvilágot. Az antioxidánsban gazdag összetevők támogatják az egészséget és környezetbarát forrásból...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A cédrusfa Szibéria végtelen erdeiben nő, magja a természetes erdő aromáját őrzi. A fenyőmaghoz hasonlóan sokoldalúan felhasználható a konyhában...
Ajánljuk, mint egészséges rágcsálnivalót, továbbá sütéshez, desszertekhez, müzlibe. Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás: zsír 54,10 g: ebből telített zsírsav...
A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
Rapunzel Bio Törökmogyoró /Demeter 200 g Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
Ez a mungó bab nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen gazdag fehérjében és rostokban. Használhatod csíráztatásra vagy ázsiai ételekhez, hogy különleges ízeket varázsolj az aszta...
Rapunzel bio mungó bab 500 g RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátá...
Rapunzel bio mungó bab 500 g RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátá...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...
Ez a különleges babfajta gazdag fehérjében és rostban, így ideális választás a makrobiotikus étrendhez. Próbálja ki különféle ételekben, hogy élvezhesse az egészséges táplálkozás e...
Rapunzel bio adzuki bab 500 g RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus k...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...
Rapunzel bio adzuki bab 500 g RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus ...
A kis fekete lencsét fűszeres, aromás íze jellemzi. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz, és ezáltal a talaj...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.