Frissen pörkölt mandula, karamellás kókuszvirágcukor, vanília és fahéj gazdagítják az ízvilágot. Az antioxidánsban gazdag összetevők támogatják az egészséget és környezetbarát forrásból...
Rapunzel Földimogyoró, pörkölt, sózott Bio 75g Ropogósra sült, finomra sózva és frissen csomagolva. A földimogyorót főleg megújuló energiákból származó forró levegővel sütik meg,...
Rapunzel Kesudió, pörkölt, sózott Bio 100g Ropogósra sült, finomra sózva és frissen csomagolva. A kesudiót főleg megújuló energiákból származó forró levegővel sütik meg, ezért...
Rapunzel pörkölt sós makadámia 50g A testes, vajas-édes makadámia íz nagyon népszerű az ínyencek körében. ?Diókirálynő? néven is ismert. Ropogósra sült a Rapunzelnél, kissé sózva...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. ...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Biotermék ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket,...
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Jellemzők laktózmentes...
A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.