Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 3-5 nap alatt kész az ízletes és egészséges retekcsíra. A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben,...
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 3-7 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény. Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb...
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor. Hidegtálakhoz használhatjuk...
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 3-4 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény. A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz,...
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 4-7 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény. A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Réde bio póréhagyma csíráztatásra 15 g A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet...
Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de...
Réde bio zsázsamag csíráztatásra 30 g A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős C-vitamin tartalmán (30 mg/100 g) kívül karotint, B-vitaminokat továbbá...
Réde bio mustármag csíráztatásra 50 g A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz, epe- és májbántalmakra, emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás...
Réde bio brokkolimag csíráztatásra 15 g Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat,...
A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős C-vitamin tartalmán (30 mg/100 g) kívül karotint, B-vitaminokat továbbá jelentős mennyiségben különböző ásványi sókat,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.