Vegabond csicseriborsó 400 g A vegetáriánusok körében igen népszerű, azonban nem csak nekik jó választás, hiszen nagyon egészséges és vitaminokban gazdag. Alapanyagként szolgál...
A Dénes Natura Görögszénamag egy sokoldalúan felhasználható, értékes növényi alapanyag, amelyet évszázadok óta ismernek és alkalmaznak a gasztronómiában és a népi gyógyászatban is...
A hajdina igen sokoldalúan felhasználható táplálék, emellett kiemelkedő élettani hatásokkal is rendelkezik, így a reform konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga...
Organika bulgur 500 g A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Glikémiás indexe alacsonyabb, mint a rizsnek. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez,...
Natura sárga lencse 250 g NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához,...
Tündérkert vöröslencse 400g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: 50 különböző fajtáját ismerhetjük, ezek közül a két legismertebb, a hagyományos lencse és a vöröslencse...
Gold Pack szezámmag 200g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Szezámmag. Édes és sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz. Saláták meghintésére nyersen...
A blansírozott mandulát használhatjuk süteményekhez, pitékhez, fagylalthoz, gyümölcssalátákhoz, tésztaételekhez, édességek díszítéséhez, de kiváló kiegészítője a hal- és a húsételekhez...
Keleti országokban közkedvelt étel. Hagyományosan napon szárítják zöld búzaszemből (búzatöret). Előfőzött. Elkészítési javaslat: kétszeres mennyiségű vízben - 10-15 perc alatt...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: mandula...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.