A hajdina igen sokoldalúan felhasználható táplálék, emellett kiemelkedő élettani hatásokkal is rendelkezik, így a reform konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga...
Organika bulgur 500 g A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Glikémiás indexe alacsonyabb, mint a rizsnek. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez,...
Natura sárga lencse 250 g NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához,...
Tündérkert vöröslencse 400g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: 50 különböző fajtáját ismerhetjük, ezek közül a két legismertebb, a hagyományos lencse és a vöröslencse...
Gold Pack szezámmag 200g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Szezámmag. Édes és sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz. Saláták meghintésére nyersen...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A blansírozott mandulát használhatjuk süteményekhez, pitékhez, fagylalthoz, gyümölcssalátákhoz, tésztaételekhez, édességek díszítéséhez, de kiváló kiegészítője a hal- és a húsételekhez...
Keleti országokban közkedvelt étel. Hagyományosan napon szárítják zöld búzaszemből (búzatöret). Előfőzött. Elkészítési javaslat: kétszeres mennyiségű vízben - 10-15 perc alatt...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: mandula...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A mandula magas E vitamin tartalma erős antioxidáns hatást fejt ki, így jelentős szerepet játszik a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében, továbbá lassítja...
A parkfák legszebbjének tartott törökmogyorófa szeptembertől szüretelhető termése rojtos kupacsban rejtőzik. Magas olajtartalma miatt rendkívül fontos a helyes tárolási feltételek megteremtése,...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.