Naturgold bio tönkölybúzafű mag 500 g "Kiváló csíraképességű, életerős tönköly búzafű magok. A magokat mi magunk termeljük, hogy azok tiszták, egészségesek, kórokozóktól természetes...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért kedvező szerepet játszik...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása...
Joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez, süteményekhez egyaránt hozzáadható, nem változtat azok eredeti ízén. 100 g-os original chia mag; GreenMark...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: mandula...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
KLOROFILL AMARÁNT MAG Természeténél fogva gluténmentes, bio amaránt mag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és ezen keresztül az érelmeszesedés...
Biorganik bio gluténmentes instant kukoricakása 200 g Felhasználás: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesekhez és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a...
Naturfood Quinoa 200 g Gyorsan megfőzhető, kellemesen semleges ízének és állagának köszönhetően kiváló köretnek, kásának, főeételnek vagy desszertnek is. Gazdag ásványi anyagokban...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: mandula...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők:...
Csemegeként fogyasztható, töltelékekhez, süteményekbe, műzlikbe egyaránt használható, nyersen és pirítva is. Összetevők:, kesudió , A termék kizárólag a nátrium természetes jelenléte...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.