Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk nassoláshoz, vagy sütemények készítéséhez. Kitűnő választás, ha sportolás közben, vagy az irodában megéhezünk, de az...
A durumbúza gazdag fehérjékben és rostokban, támogathatja a jóllakottság érzését és az idegrendszer működését. Kiváló választás kiegyensúlyozott étrendhez, segít a testsúly szabályozásában...
Egy boldog nap aszalt vöröscseresznye Vitamin, ásványianyag- és nyomelem-tartalma mellettsalaktalanító hatású is. Jelentős még a C-vitamintartalma is. A nyomelemek és ásványi anyagok...
Maroni gesztenye alumínium tasakban. Felbontás után azonnal fogyasztható. A maroni gesztenye snack biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák a kiváló...
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik...
A Naturfood Blansírozott mandulabél magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, nyersen és pörkölve egyaránt. A mandula kiváló B1-, B2- és B6- és E-vitamin-forrás...
A szezámmag igazi kalciumbomba, csontritkulás esetén rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott, de tartalmaz még foszfort, magnéziumot, rezet, káliumot is vasat is. A vitaminoknak...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: ...
Gyártó: NATUR-FOOD Modell: Szezámmag (200g) Leírás: A szezámmag a magok királya. Nem azért, mert a legnagyobb, hanem azért, mert a leggazdagabb bizonyos ásványi anyagokban. ...
Hámozott egész sült gesztenye védőgázas csomagolásban. Tartósítószert adalékanyagot nem tartalmaz. Felhasználási javaslat: tedd a tasak tartalmát egy tányérra és melegítsd 1 percig,...
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősíti a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
A blansírozott mandulát használhatjuk süteményekhez, pitékhez, fagylalthoz, gyümölcssalátákhoz, tésztaételekhez, édességek díszítéséhez, de kiváló kiegészítője a hal- és a húsételekhez...
Kalifa szárazon pörkölt, sós mandula 70g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.