Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős C-vitamin tartalmán (30 mg/100 g) kívül karotint, B-vitaminokat továbbá jelentős mennyiségben különböző ásványi sókat,...
A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz, epe- és májbántalmakra, emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen, jó hatású isiásznál, bőrkiütéseknél,...
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás: kiválóan...
Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot...
A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán eredetű. A magas tápértékű mák értékes ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjét, és esszenciális zsírsavakat tartalmaz...
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor. Hidegtálakhoz használhatjuk...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk...
Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán hozzájárul...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban. per 100 g kj 2525...
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért kedvező szerepet játszik...
A bulgurból egészséges és finom, egzotikus ízu ételeket készíthetünk. Lényegesen egészségesebb és gyorsabban elkészül, mint a rizs. Magas az E-vitamin tartalma...
A napraforgómag az egyik leggazdagabb természetes magnéziumforrás. Már egy maréknyi hántolt napraforgómag fogyasztása is számottevően hozzájárul az ajánlott napi magnéziumbevitel fedezéséhez...
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá...
Kalifa pisztácia sótlan, pörkölt 60 g Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.