Kalifa sós, szárazon pörkölt kesudió 70g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? A ropogós...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat, cinket, foszfort és kálciumot ...
Eccofood tönköly búzadara finom őrlésű (tbd) 1000 g Esszenciális aminósav tartalma magasabb a közönséges búzáknál és a szójánál. A legfínomabb tejbegríz készíthető belőle!!!...
Paleolit Quinoa mag fehér 300g A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat,...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Számos módon fogyasztható! Sós és édes pékáruk gazdagítására, müzlikhez, salátákhoz vagy akár panírba keverve is használhatod!A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének,...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
E-vitamin, magnézium, kalcium, vas, foszfor, kálium és cink gazdag forrása, támogatja a sejtvédelmet, az immunrendszert, az emésztést és a szív egészségét. Egészséges zsírokkal segíti...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.