Allergén információ: nyomokban szóját és mustármagot és azokból készült termékeket tartalmazhat. Glutént, földimogyorót és dióféléket is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen...
Egész mandulabél, melyet rövid ideig forró, majd hideg vízzel kezeltek – azaz blansíroztak. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények...
Naturfood Mag Mix 100 g Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
Biorganik Bio Aranysárga Lenmag 250 g Jelentőség, hatások: < p>Az aranysárga lenmagnak magas a zsírtartalma, amelyet főleg az esszenciális omega-3 zsírsavak adnak. Ezek közül...
NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz...
Magas vas-, kálium-, magnézium- és cinktartalmú, antioxidánsokban gazdag termék, amely támogatja az immunrendszert, hozzájárul az izomműködéshez, valamint a szív- és érrendszer egé...
Tele esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal, ez a magkeverék támogatja a szív- és érrendszert, az immunrendszert és az emésztést. Gazdag E-vitaminban, folsavban, cinkben és ...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Felhasználása köretként, főzeléknek, levesnek, tölteléknek, salátabetétként vagy pástétomnak. Jó tudni nagyon rövid a főzési ideje és áztatást sem igényel. Kb. 10-15 perc alatt megfő,...
NATURFOOD Kesudió 100 g A kesudió egy rákmegelőző, szívvédő olajos mag, amely hozzájárul a haj, a csontok, a fogak és az íny egészségéhez, csökkenti a vérnyomást, segít a fogyásban...
Mandulabél, kesudió, paradió és mogyoróbél ízletes egyvelege, mely tökéletes és egészséges csemegét alkot. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható süteményekhez, pékárukhoz,...
Kiváló minőségű, gondosan válogatott, pörköletlen és sótlan kesudió. Akár önmagában, csemegeként fogyasztva, akár sütéshez, főzéshez, salátákhoz. Fogyasztható közvetlenül csemegeként,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.