Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A mandula húsz százaléka fehérje, gazdag E-vitaminban és magnéziumban, tartalmaz kalciumot, vasat, foszfort, káliumot és cinket is. 200 g-os mandulabél; Naturfood termék a mandula...
Számos keleti országban fogyasztják köretként vagy különböző ételek alapanyagaként. A bulgurnak magas a vas, magnézium, cink, réz, mangán, rost, foszfor, B3 vitamin, kálium és fehérjetartalma...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Pohánka, tatárka, tatárbúza. Magas rosttartalmú. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján...
Gazdag fehérjében és vitaminokban, a mungóbab támogatja az izomnövekedést és immunrendszert. Alacsony zsírtartalmú, lassan felszívódó szénhidrátjai stabilizálhatják a vércukorszintet,...
BIORGANIK BIO VÖRÖSLENCSE A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig...
Naturgold bio hajdina főzésre, sütésre 400 g A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás. A hajdinában található flavonoidok pozitívan befolyásolják az szervezet...
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Fehérjetartalma magas. Könnyen emészthető. A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása...
A chia mag (aztékzsályamag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az...
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen bőségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. Magas fehérje tartalma miatt...
Rapunzel Kesudió, pörkölt, sózott Bio 100g Ropogósra sült, finomra sózva és frissen csomagolva. A kesudiót főleg megújuló energiákból származó forró levegővel sütik meg, ezért...
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav...
Bio hántolt kendermag: gazdag fehérjében, minden esszenciális aminosavat tartalmaz. Tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, amelyek támogatják a szív egészségét. Tele vitaminokkal...
BIORGANIK BIO MUNGÓBABA mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.