Megfelelo mennyiségu és minoségu rostot viszel be a szervezetedbe? Manapság igen nagy problémát okoz a rostszegény táplálkozás, de Te kivédheted a Biopont Zabkorpa segítségével!...
MIÉRT CSÍRÁZTASSUNK? A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek...
Bio búza ökológiai gazdálkodásból, mely legtermészetesebb módon, minimális feldolgozásnak köszönhetően tartalmazza ennek az ősi gabonának az egészséges összetevőit. Az egész...
Napraforgó csíráztatásra (Helianthus annuus). Prémium minőségű napraforgómag csíráztatásra , amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Friss, ropogós...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
A lenmag magas százalékban tartalmaz Omega-3 zsírsavakat. Többféle értéke közül kiemelhető a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fito-ösztrogén tartalma. Használható pékáruba,...
A köles az egyik legősibb gabonafajta. A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot, cinket és vasat is...
Magnéziumban, foszforban és mangánban gazdag gabona, mely támogatja az idegek, izmok és csontok működését. E- és B-vitaminjai segítik az antioxidáns védelmet és energianyerést. Gluténmentes,...
A köles az egyik legősibb gabonafajta. A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot, cinket és vasat is...
Teljes kiőrlésű tönkölydara rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, így támogatja az emésztést és az idegrendszert, valamint segít az energia szint fenntartásában. Fenntartható...
A zab könnyen emészthető, kiváló energia forrás és magas a rosttartalma. Összetevők: zab (hántolt, hőkezelt) Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. ...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.