A kiváló minőségű csokoládé és a pörkölt mandula lenyűgöző párosa. Vegán, gm termék. Egészséges nasi minden körülmény között. Összetevők: csokoládé bevonat*(kakaómassza*, kakaóvaj*,...
GRIZLY Csíráztatni való magok - Retek BIO 250 g. Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok Összetétel: Retek* 100 % *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke Származási...
GRIZLY Hántolt napraforgómag BIO 1000 g. Adminisztratív besorolás: Olajos magvak Összetétel: Tökmag hántolt BIO* 100% *CZ-BIO-003 az EU -n kívüli mezőgazdasági termelés A termék...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
A hántolt pisztácia egy ropogós finomság a diófélék szerelmeseinek. Azonnali fogyasztásra alkalmas, és megspórolja a hámozási időt . Telítetlen zsírok, szénhidrátok és fehérjék forrása,...
Kalifa fenyőmag 50 g A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban,...
A paradió bővelkedik fehérjében, magas a zsiradéktartalma, melyek nagy része telítetlen zsírsav. Szeléntartalma jelentős. Emellett kalciumot, nátriumot, magnéziumot, vasat és foszfort...
Finom nassolnivaló vagy keverhető más magokkal. A pisztácia csökkenti szervezetünk koleszterin szintjét. Csökkenti a stressz okozta magas vérnyomást Jellemzők laktózmentes...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Használható turmixokba, gyümölcspépekhez, joghurtokhoz, levesekbe, szószokba, salátákba. A chia mag íztelen, folyadékban a magokon zselészeru anyag képzodik, ezért kituno ételek surítésére...
A Rédei retekmag csíráztatásra ideális választás, ha friss, tápanyagokban gazdag csírákat szeretnél otthon termeszteni. Ezek a könnyen csírázó magok intenzív ízű, ropogós csírákat...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A hántolt kölest felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel észrevehető apróbb...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.