Bio zab tele van fehérjével és szénhidráttal, mely energiát ad és támogatja az izomműködést. Gazdag B-vitaminokban, kálciumban és magnéziumban, segítve a csont- és szív egészségét...
Fedezze fel a lenmag egészségügyi előnyeit és váljon részesévé egy egészségesebb életmódnak! A lenmag több évszázados múltra tekint vissza, és számos jótékony hatással rendelkezik a...
GRIZLY Születésnapi mix 450 g. Mivel szeretjük kitalálni a különféle gyümölcsökkel és diófélékkel teli keverékeket, ezért kizárólag nektek megalkottuk ezt a különleges születésnapi...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag olyan egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint például az olajsav, és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek csökkentik...
Bio-termék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk és hozzáadunk...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Részletes leírás: A japán wasabi keverékünk ízletes összeállítás pörkölt földimogyoróból, rizskekszekből, szezámos rudacskákból és egyéb ropogós finomságokból, amelyeket wasabival...
Paleolit Mandulabél natúr 100g A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az...
NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran...
A kesudió jellemzői A kesudió sok B2-, B3-, B6- és E-vitamint tartalmaz. A kesudió hozzájárulhat az érrendszer karbantartásához, a koleszterinszintre kedvező hatással lehet. Magas...
Teljes kiőrlésű tönkölydara rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, így támogatja az emésztést és az idegrendszert, valamint segít az energia szint fenntartásában. Fenntartható...
Tudta, hogy a Kalifa diákcsemege négyféle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke? Kiváló magnéziumforrás, amely önmagában is fogyasztható, de tehetjük müzlibe, joghurtba...
Kalifa kesudió 100g Az olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez. A kesudióban...
A rizshez hasonlóan készítjük. Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapanyag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.