A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással...
A bulgur egészségesebb és gazdagabb rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a rizs vagy a kuszkusz. Glikémiás indexe 46, míg a sima rizsé 70-90 körül van. B-vitamin és vas...
Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér...
A száraz vöröslencse egy sokoldalú és tápláló hüvelyes, amelyet számos ételhez felhasználhatunk. Különlegessége az áztatás nélkül is rendkívül rövid főzési ideje. A vörös lencse...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
A mazsolát már i. e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a gyümölcs...
A hántolt napraforgómag kiváló forrása a fehérjének és a rostnak, így az egészséges táplálkozás fontos összetevője lehet. A termék magas ásványi anyag- és vitamintartalommal rendelkezik,...
Fedezd fel az apró magok erejét rostokkal és esszenciális zsírsavakkal! Javítja az emésztést, támogatja a szív egészségét, antioxidánsai védenek. Gluténmentes, vegetáriánusok és diétázók...
A Dénes-Natura Barna Bulgurt a nálunk kevéssé ismert bezostye típusú búzából állítják elő. Nem csak színében különbözik a hagyományos bulgurtól, hanem ízében is. A Dénes-Natura Barna...
A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen. Jelentős...
Gyártó: Naturganik Modell: Sörélesztő pehely (100g) Leírás: A sörélesztőnek magas a fehérje koncentrációja, vitaminokban -főleg a B-vitamin fajtái-, ásványi anyagokban és nyomelemekben...
Használható turmixokba, gyümölcspépekhez, joghurtokhoz, levesekbe, szószokba, salátákba. A chia mag íztelen, folyadékban a magokon zselészerű anyag képződik, ezért kitűnő ételek sű...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.