Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét...
A mungóbab egy igazán tápláló hüvelyes és széleskörűen felhasználható a konyhában, kiváló íze van és könnyű elkészíteni. Célszerű csíráztatni a babot, hogy ízletesebbé tegye kedvenc...
Naturmind útifűmaghéj 150 g Összetevők: útifű maghéj Az útifű Nyugat-Ázsiában őshonos növény, amelyet az indiai és a kínai népgyógyászatban évezredek óta használnak. Az...
GRIZLY Édes-savanyú Saláta Magkeverék 250 g. Tulajdonságok és előnyök : A ropogós napraforgó- és tökmag keverék karamellbe mártva édes-savanykás ízzel kényezteti a kicsiket és nagyokat...
GRIZLY Tigrismogyoró prémium 500 g. Jellemzők és előnyök: A tigrismogyoró (más néven földimandula, chufa) a tigrismogyoró föld alatti gumója. Egynyári, akár fél méter magasra is megnövő...
GRIZLY Napraforgómag pörkölt sózva 500 g. Összetevők : hámozott napraforgó, só legfeljebb 3%, növényi olajok (napraforgó, repce). Származási ország : Kína, Moldova, Bulgária Tárolás...
GRIZLY Lenmag barna 1000 g. Adminisztratív besorolás: Olajos magvak Összetétel: Lenmag barna A termék nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és szezámmagot tartalmazhat...
GRIZLY Fahéjas napraforgómag 250 g. A napraforgómagok nagyon gazdagok kiváló minőségű növényi fehérjékben, rostokban, vasban és egészséges zsírokban. A fahéj fűtő hatással van a szervezetre,...
Az Észak-Amerikában őshonos pekándió ízletes diós íze és gazdag tápértéke miatt vált népszerűvé. Ezek a diófélék az amerikai Dél jelképévé váltak, és már az őslakosok kora óta használják...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei ...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei ...
Natura csíráztatásra vöröshere 200 g NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D,...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Tarhonya helyett például bátran használhatunk kölest, az íze a megtévesztésig hasonló lesz a nagymamáink által készített pásztortarhonyához, csak jóval egészségesebb, mert tarhonya...
A Natur Tanya Hántolt Köles termékből készíthetünk édes desszerteket, natur vagy sós köreteket és még a gyerekek is ösztönösen szeretik, mert gazdag, a fejlődésüket segítő ásványokban,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.