A Kalifa Diákcsemege egy ízletes és tápláló magkeverék, amely négyféle aszalt gyümölcsöt és háromféle olajos magot tartalmaz. Kiváló magnéziumforrás, amely önmagában is fogyasztható,...
Részletes termékinformáció Az arany lenmagnak legalább annyi az értékes tulajdonsága, mint a barna lenmagnak, de lehet, hogy még több is. Más az íze, ami könnyed, lágy, selymes, és...
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva,...
Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz. Aszalt gyümölcsök és magvak...
A rizshez hasonlóan készítjük. Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapanyag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Felhasználható péksütemények, pogácsa felületi szórására, vagy keverhető panírmorzsához, de édességek készítésénél is hasznos lehet. NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással,...
Chiamag, azaz aztékzsálya magja, adalékanyagok nélkül. Rostban gazdag alapanyag. A chia magok a Salvia hispanica, a Mexikó középső és déli részén őshonos menta család virágvirágú...
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 2680 kJ/640 kcal Zsír: 60 g - amelyből telített zsírsavak: 8,5 g Szénhidrát: 23,5 g - amelyből cukrok: 0,3 g Fehérje: 23 g Só: 0,1 g Rost:...
Fél kilogramm válogatott, magas minőségű, hántolt, sótlan napraforgómag sütéshez, főzéshez, vagy éppen magában fogyasztva. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható pékárukhoz,...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Kiváló minőségű, válogatott paradió szemek étcsokoládéval bevonva. A csokoládé legalább 52 százalék kakaót tartalmaz. Étcsokoládéval (76%) bevont paradió (23%) Összetevök: kakaómassza,...
10 dekagramm válogatott, kiváló minőségű, natúr törökmogyoróbél védőgázas csomagolásban – sütéshez, desszertekhez, müzlikhez, vagy éppen magában fogyasztva...
Chia- vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel. A...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.