A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz, epe- és májbántalmakra, emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen, jó hatású isiásznál, bőrkiütéseknél,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Jellemzők...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tartalma...
Tudta, hogy a földimogyoró fogyasztása kiemelkedő magnézium tartalmának köszönhetően a normál izomműködéshez is hozzájárul? Próbálja ki hagymás-tejfölös vagy mézes ízesítésben! A...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban. per 100 g kj 2525...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás: kiválóan...
Barbecue ízesítésű, sós, pirított földimogyoró Miért jó választás ha egészséges nasira vágysz? 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz Tápanyagban gazdag élelmiszer ...
Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő. Jellemzők...
Az aztékzsálya (Salvia hispanica) magjai rendkívül sokoldalúak. A chiamagokkal lazán megszórhatjuk például müzlinket, joghurtunkat, de alkalmas gyümölcs és saláták mellé is. Ideális...
A legősibb gabonafajta, amely kiváló csírázóképessége révén vitaminokban gazdag csírát és tönkölybúzalevet biztosít. Hántolás utáni felhasználása széleskörű: őrlés, csíráztatás, főzés,...
A mungó bab Dél-Ázsából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Akár csíráztathatjuk is. Felhasználása : leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen...
A kesudió pozitív hatással van a testünkre és az egész szervezetünkre. Annak ellenére, hogy összetevőinek a felét zsírok alkotják, segít a fogyásban. Megvéd az epekő kialakulásával...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.