NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Természetes alapanyagokból készült kézműves csemege, pálmaolaj és adalékok nélkül. Összetevők: Földimogyoró, eritrit, zsírszegény kakaópor, földimogyoró olaj...
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor. Hidegtálakhoz használhatjuk...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
A kölest főzés előtt alaposan, többször öblítsük le, mossuk át. A megmosott kölest csurgassuk le, tegyük egy főzőedénybe és legalább háromszoros mennyiségű vízzel öntsük fel. Fedő alatt,...
NATURA BÚZASIKÉR A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat,...
A Natur Tanya Chia mag használható önmagában vagy őrölve, turmixokba, folyadékban a magokon zselészerű anyag képződik, ezért kitűnő ételek sűrítésére is. Ez apró kis magocska óriási...
Egyedülállóan komplex beltartalmú, magas kalcium-, magnézium- és vastartalmú pattogatott amarántmag. Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink, valamint egyéb mikroelem forrás...
NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
Egészséges olajos mag, magas esszenciális olaj tartalommal. Az esszenciális zsírtartalmának köszönhetjük a tökmag vértisztító hatását, így a köszvény kitűnő ellenszere lett, hiszen...
Arginin tartalmának köszönhetően a rossz koleszterin szintet (LDL) csökkenti, jó koleszterinszintet (HDL) növeli. A és E vitamint tartalmaz amelyek segítenek a gyulladások leküzdésében,...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős vasforrás. Magas...
A bio csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres fogyasztása esetén elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk...
BIORGANIK BIO LENMAG A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára...
BIORGANIK BIO VÖRÖSLENCSE A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. Elkészítési...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.