Nagyon jó vas -, kálium-, magnézium- és cinkforrás. Zsírban és fehérjékben gazdag, telített zsírsavakban azonban szegény. Bár szénhidráttartalma a többi diófélénél kicsit magasabb,...
A Brazil dió pörköletlen és sózatlan paradió, amely azt jelenti, hogy 100%-ban megőrzi a természetes ízét. Ezenkívül telítetlen zsírsavakkal gazdagítja az étrendet. Nagyszerű ropogós...
A búza az egyik legrégebb óta termesztett és legfontosabb gabona a világon. Több ezer fajtája ismert. A legelterjedtebbek a közönséges búza, amelyből a kenyérliszt készül, a durum búza,...
A pinto bab magas fehérje illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi rost forrás. Segít a koleszterinszint csökkentésében, a vércukor szintentartásában...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A cédrusfa Szibéria végtelen erdeiben nő, magja a természetes erdő aromáját őrzi. A fenyőmaghoz hasonlóan sokoldalúan felhasználható a konyhában...
Ez a dióféle egyike a legjobb szelénforrásoknak. A szelén felerősíti az immunrendszer antitesteinek reakcióit, és segít megelőzni a rákot, a szívbetegséget és az idő előtti öregedést...
Bio fekete bab lében - nem kell főzni, azonnal felhasználható! Összetevők: fekete bab ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, víz, tengeri só. Kiszerelés: 400 g Származási...
Sok vitamit, ásványi anyagot tartalmaz. Például kálcium, réz, mangán, magnézium, cink, szelén, valamint kálium. Felhasználhatjuk süteményekbe, keverhetjük más magokkal, vagy magában...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
A tökmag magas élelmirost, fehérje- és zsírtartalma mellett alacsony szénhidrát-tartalmú. Enyhíti az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet. Vértisztító hatású, ezért köszvény...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: blansírozott mandulabél Átlagos...
Különösen ízes, roppanós és sokoldalúan felhasználható: kíváló sütéséhez, fűszeres és édes ételekhez, müzlibe, joghurtba, túróhoz és zöldséges ételekhez. ellenőrzött ökológiai...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: mandula Átlagos tápérték 100g...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. ...
A hajdina -más néven pohánka - a keserűfűfélék családjába tartozik. A hétköznapi életben mégis a gabonafélékhez sorolják, mert lisztes magját a búzához hasonlóan fogyasztják. Értékes...
A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.