Élelmi rostban gazdag szárított alma snack. 100% természetes, olaj, tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül készült vákuumosan szárított gyümölcs snack - az eredeti gyümölcs teljes...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
Nuts&berries bio vöröslencse 500 g Készülj fel az ízletes és egészséges ételek élvezetére! A vörös lencse magas fehérjetartalommal és könnyű emészthetőséggel rendelkezik, ideális...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A mungóbab egy igazán tápláló hüvelyes és széleskörűen felhasználható a konyhában, kiváló íze van és könnyű elkészíteni. Célszerű csíráztatni a babot, hogy ízletesebbé tegye kedvenc...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
A Natura Magkeverék felhasználható házi kenyérsütés hez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, illetve müzlibe, salátákhoz. Nyomokban földimogyorót tartalmazhat. Összetevők:...
Nuts&berries bio sárga lencse 500 g Kiváló minőségű, bio sárga lencse, amely kivételesen gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban. Ideális választás lehet vegetáriánus...
A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősíti az immunrendszert. Mivel viszonylag...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Zöldborsó csíráztatásra. ( Pisum sativum) Prémium minőségű zöldborsó csíráztatáshoz , amely friss, ropogós csírákat biztosít. Gazdag növényi fehérjékben, vitaminokban és ásványi...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Keleti országokban közkedvelt étel. Hagyományosan napon szárítják zöld búzaszemből (búzatöret). Előfőzött. Elkészítési javaslat: kétszeres mennyiségű vízben - 10-15 perc alatt...
Gazdag cinkben, magnéziumban, foszforban és antioxidánsokban. Támogatja az immunrendszert, segíti az izmok és az idegrendszer működését, valamint elősegíti a szív és emésztőrendszer...
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.