A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Biorganik bio chia mag fekete 200 g A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles...
A chia, más néven az aztékzsálya magja. Ajánlják müzlibe, kásába, sokféle süteménybe. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából, mely remek pudingalapanyag...
A mazsolát már i. e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a gyümölcs...
Jelentőség, hatások: A többi hüvelyeshez hasonlóan a vörös lencsének is magas a fehérje és rosttartalma, amelyek növelik a teltségérzetet és hasznosak azokra nézve, akik csökkenteni...
A mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható. Sokoldalúságának köszönhetően...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
BIORGANIK BIO CHIA MAG FEKETE magas az Omega 3 zsírsav tartalma (15 g Chia mag annyi Omega 3 zsírsavat tartalmaz, mint 250 g lazac) növényi termék, így koleszterinmentes gazdag oldhatatlan...
A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere...
Bio minőségű lencse különlegesség. A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló...
Biorganik Bio Bulgur 500 g A bulgur - más néven törökbúza - rostban gazdag durumbúza töret. Összetevők: *bulgur *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte:...
Ez a különleges álgabona nemcsak tápláló, hanem sokoldalúan felhasználható is. Keverd joghurtba, vagy használd panírozáshoz, hogy egészséges és ízletes ételeket készíthess!...
A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján jutott el. A 20. század előtt főleg a szegényebb, földművelésből élő rétegek fogyasztották, kása...
Nagyon gyorsan megfő. Magas rost- és fehérjetartalom. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik,...
Gluténmentes bio vörös lencse, a vegán és az egészségtudatos konyha alapanyaga. Magas a fehérje és rosttartalma, melyek növelik a teltségérzetet. Gyorsan elkészül, előáztatásra...
Magas fehérjetartalmú vöröslencse, amely B1-vitamint és vasat biztosít. Rövid főzési ideje és sokoldalú felhasználása miatt ideális vegetáriánus és vegán étrendhez, támogatva az energiatermelést...
Pohánka, tatárka, tatárbúza. Magas rosttartalmú. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján...
Gazdag fehérjében és vitaminokban, a mungóbab támogatja az izomnövekedést és immunrendszert. Alacsony zsírtartalmú, lassan felszívódó szénhidrátjai stabilizálhatják a vércukorszintet,...
A retekmag egy természetes antibiotikum. Több hot termel, mint a kifejlett retek, elosegítheti a felesleges nyálka eltávolítását, tisztító folyamatot indít el. ...
A csíra a kifejlett növény esszenciáját tartalmazza, rendkivül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, ezért egészségvédő hatása kiemelkedő...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.