Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Brokkoli csíráztatásra (Brassica rapa cymosa)Natura Brokkoli mag csíráztatásra. A csírák a kifejlett növény esszenciáját tartalmazzák, rendkívül gazdagok ásványokban, vitaminokban,...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
A Natura Csicseriborsó rostban gazdag élelmiszer, mely számos vitaminban is bővelkedik. Ízletes főzeléknek és levesnek egyaránt. A csicseriborsó rostban gazdag élelmiszer, mely...
A vöröslencs felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. A vöröslencse átlagos tápértéke 100g termékben...
Natura csíráztatásra mungóbab 200 g Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós...
Csíráztatási útmutató: Magvak elhelyezése: egy sor magasan, ne tegyünk sokat a csíráztató tálba. Csíráztatás: kerüljük az áztatást! Áztatás hatására zselés állagú lesz és nem csírázik...
Hántolt köles 500g Natura A legjobb lúgosító gabona A köles legősibb termesztett gabonaféle Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Szín: zöld levél és zöld csíraÍz: zsenge salátára emlékeztető ízCsíráztatás: 3-6 óra áztatás utánCsírázási idő: 6-9 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
A Natura Hántolt köles tápanyagokban gazdag, könnyen elkészíthető köret, mely jól illik zöldségekhez és húsételekhez egyaránt. A köles lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz, ezért...
A Natura Kuszkusz könnyen és gyorsan elkészíthető köretnek vagy főételnek. Ízesítheted kedved szerint, vagy dúsíthatod zöldségekkel egy kiadósabb főételhez. Felhasználási javaslat:...
A Natura Görögszénamag egész szemeket tartalmaz, melyek csíráztatásra is alkalmasak. Számos egészségügyi hatását teaként is kihasználhatjuk. Serkenti a tejelválasztást, segíthet székrekedés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.