Ez a közel-keleti alapanyag nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen a búza korpáját és csíráját is tartalmazza. Főzéséhez elegendő kétszeres mennyiségű vízben 15 percig főzni, így...
NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak...
A Natura Repce csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatóknak különösen ajánlott élelmiszer. Allergének a...
A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ...
Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag keverék, amely támogatja a szív- és érrendszert, elősegíti a bőr egészségét, magas rosttartalma pedig segíti az emésztést és a testsúlysza...
A Natura Hántolt Zab fehérjedús és B-vitaminban gazdag élelmiszer, melyet változatosan elkészíthetsz. Rendszeres fogyasztása különösen ajánlott vegán étrendűeknek és sportolóknak. ...
NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak...
Ezek a magvak nemcsak táplálóak, hanem sokoldalúan felhasználhatók is. Kenyerekbe, süteményekbe keverve vagy saláták ízesítésére is ideális választás...
Zöldborsó csíráztatásra. ( Pisum sativum) Prémium minőségű zöldborsó csíráztatáshoz , amely friss, ropogós csírákat biztosít. Gazdag növényi fehérjékben, vitaminokban és ásványi...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris). Prémium minőségű zöld lencsemag csíráztatásra , amely gazdag növényi fehérjékben, rostokban és vitaminokban. Egyszerűen csíráztatható...
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, amely gyorsan elkészíthető, hiszen előáztatást nem igényel. Kiválóan illik pástétomokhoz és ízletes köretekhez, változatos ételekhez adva ízt...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Natura sárga lencse 250 g NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.