Natura csíráztatásra vöröshere 200 g NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D,...
A vörös rizs hosszú szemű, kellemesen ropogós rizs, diós ízzel. Jellemzője a kemény héj, amely még főzés után is kissé ropogós állagot kölcsönöz neki. A vörös rizs leggyakoribb felhasználási...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. 500 g-os lencse; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Dénes Natura vörösheremagok csíráztatásra. Otthon termesztett, egészséges, vitaminban gazdag csírák 3 nap alatt, egyszerű áztatással és napi öblítéssel...
A vöröslencse felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. Átlagos tápérték 100 g termékben energia 1441...
Összetevők: fehér, vörös és fekete quinoa változó arányban Allergének : nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat Milyen diétába illeszthető : vegán, vegetáriánus...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
Gazdag Omega 3 forrás, támogatja a szív egészségét, javítja a bélműködést, és rosttartalma segíti az emésztést. Fitoösztrogén lingánjai antioxidánsként védhetik a hormonális egyens...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz Felhaszn lási javaslat:...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
NATURA HÁNTOLT ZAB A zab (Avena Sativa) Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zabliszt, a zablepény, (a haggis) skót nemzeti étel...
Elkészítés: Egy csésze bulgurhoz két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. ...
Szín: zöld levél és zöld csíraÍz: zsenge salátára emlékeztető ízCsíráztatás: 3-6 óra áztatás utánCsírázási idő: 6-9 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
Barnarizs Elkészítése: egy csésze barnarizst két csésze vízben kb. 30 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1582 kJ (373 kcal)Zsír 2,9 g-amelyből...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.