Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
A lenmagpehely fogyasztható reggelire, napraforgóval, szezámmal, egy kis lekvárral, vagy gyümölccsel esetleg sóval is ízesítve. 250 g-os pehely; Dénes Natura termék müzli készítéshez,...
Búzacsíra 250g Natura A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, magas...
A hajdina (más néven pohánka, tatárka) . ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos. 250 g-os; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
A lenmag magas százalékban tartalmaz Omega-3 zsírsavakat. Többféle értéke közül kiemelhető a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fito-ösztrogén tartalma. Használható pékáruba,...
NATURA SZEZÁMMAGA magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy...
NATURA HAJDINA NATUR 250 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
Barna gabonaféle, gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és rostokban. Támogatja az emésztést, a csontok egészségét, és az immunrendszert, miközben fenntartható és alacsonyabb környezeti...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Főzés háromszoros mennyiségű vízben, fogyasztható köretként vagy főételként. 500 g-os köles; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Lenmag 1000g Natura A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes tápláléka. Sok E vitamint tartalmaz, és természetesen az esszenciális olajakat. Értékes továbbá a test számára a fehérje...
Gazdag káliumban, kalciumban, magnéziumban és foszforban, amelyek nélkülözhetetlenek a szív és az agy egészséges működéséhez. Támogatja az idegrendszert és segíti a sejtek növekedését,...
NATURA TÖNKÖLYDARA TELJES KIŐRLÉSŰ Teljesőrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére. Alkalmazása...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.