Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. 500 g-os bulgur; Dénes Natura termék az egészséges, rostdús táplálkozás támo...
Hántolt köles 500g Natura A legjobb lúgosító gabona A köles legősibb termesztett gabonaféle Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Natura vöröslencse 250 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
Felhasználási javaslat: Csíráz tatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás: száraz, hűvös helyen ...
Felhasználható péksütemények, pogácsa felületi szórására, vagy keverhető panírmorzsához, de édességek készítésénél is hasznos lehet. NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással,...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, a glikémiás indexe relatív...
A vöröslencse felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. Átlagos tápérték 100 g termékben energia 1441...
Natura csíráztatásra karalábé 200 g Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C...
Gazdag Omega 3 forrás, támogatja a szív egészségét, javítja a bélműködést, és rosttartalma segíti az emésztést. Fitoösztrogén lingánjai antioxidánsként védhetik a hormonális egyens...
A hajdina nagyon értékes vitaminforrás, a B-vitamin csoport szinte minden tagját tartalmazza, éppen emiatt jótékony hatással bír cukorbetegekre, érrendszeri betegséggel szenvedokre,...
Natura csíráztatásra vajrépa 200 g Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
A szezámmag kiemelkedik arányaiban nagy kálcium tartalmával: 7-szer annyit tartalmaz mint a tehéntej és vetekszik a tehénsajtok kalcium mennyiségével is! 500 g-os; Dénes Natura termék...
Táplálkozástani szempontból a barna rizs nagyon értékes, hiszen rendkívül magas a rost-, a komplex szénhidrát- és a B-vitamin-tartalma. Mindemellett egy olyan vegyület is található...
A lenmagpehely fogyasztható reggelire, napraforgóval, szezámmal, egy kis lekvárral, vagy gyümölccsel esetleg sóval is ízesítve. 250 g-os pehely; Dénes Natura termék müzli készítéshez,...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.