Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Lenmag 500g Natura A lenmag magas fehérjetartalmú, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. N agy mennyiségben tartalmaz Omega-3 zsírsav akat, mely zsírsavak...
NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes tápláléka. Sok E vitamint tartalmaz, és természetesen az esszenciális olajakat. Értékes továbbá a test számára a fehérje...
Natura csíráztatásra azuki bab 200 g Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Gazdag omega-3 zsírsavakban, lignánokban és rostokban, amelyek támogatják a szív- és érrendszer működését és javítják az emésztést. Természetes antioxidánsokkal segítheti az oxidatív...
A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik...
Gazdag káliumban, kalciumban, magnéziumban és foszforban, amelyek nélkülözhetetlenek a szív és az agy egészséges működéséhez. Támogatja az idegrendszert és segíti a sejtek növekedését,...
Dénes Natura mungóbab csíráztatásra 200g A mungóbabcsíra kifejezetten egészséges. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A mungóbab...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
(raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Elkészítés: Egy csésze bulgurhoz két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. ...
A Tahini a keleti világban napi szintü élelem, talán ennek - is - köszönhető, hogy egyszerű táplálékok és látszólag szegényes élelmi ellátottság mellett is, az un. civilizációs betegségek...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősítit a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.