Ez a teljes értékű táplálék a durum-búza korpáját és csíráját is tartalmazza, így nemcsak ízletes, hanem egészséges választás is. Főzése rendkívül egyszerű, mindössze 15 perc alatt...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti...
Válaszd a Dénes Natura hántolt tökmagját egészséges snackként! Fehérjében, rostokban és értékes zsírokban gazdag. Tápláló harapnivaló vagy ételeid pirított kiegészítője...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
A Dénes Natura Görögszénamag egy sokoldalúan felhasználható, értékes növényi alapanyag, amelyet évszázadok óta ismernek és alkalmaznak a gasztronómiában és a népi gyógyászatban is...
A pelyhesített lenmag könnyen beilleszthető az egészséges étrendbe, hiszen magas fehérjetartalmának köszönhetően tápláló és laktató. Fogyasztása bőséges folyadékkal ajánlott...
Ez a pirított tökmag nemcsak finom, hanem egészséges is, hiszen bőségesen tartalmaz növényi fehérjéket és rostokat. Ideális snack a nap bármely szakában, vagy akár főzéshez is felh...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik...
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, amely gyorsan elkészíthető, hiszen előáztatást nem igényel. Kiválóan illik pástétomokhoz és ízletes köretekhez, változatos ételekhez adva ízt...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
Ez a természetes forrása a fito-ösztrogéneknek, amelyek segíthetnek a hormonális egyensúly fenntartásában. Használható liszt helyettesítésére vagy sűrítőanyagként, így sokoldalú konyhai...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Elkészítés: Egy csésze bulgurhoz két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.