Ez a teljes értékű táplálék a durum-búza korpáját és csíráját is tartalmazza, így nemcsak ízletes, hanem egészséges választás is. Főzése rendkívül egyszerű, mindössze 15 perc alatt...
Természetes Omega 3 forrás, támogatja a szív- és érrendszert. Gazdag lignánokban és rostokban, antioxidáns hatással segíti az immunrendszert. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
NATURA SZEZÁMMAGA magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Felhasználási javaslat: Felhasználható közvetlenül fogyasztva (müzlihez, joghurtba keverve) vagy kenyér, sütemény tésztájához adva. Állagánál és ízénél fogva diós süteményekben a dió...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Natura hántolt köles 250g A legjobb lúgosító gabona. ; A köles a legősibb termesztett gabonaféle , Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Natura csíráztatásra cékla 200 g Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A lencse nemcsak tápláló, hanem sokoldalú alapanyag is, amely számos ételben megállja a helyét. Fűszerezd kedved szerint, és élvezd az ízek harmóniáját!...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A zabkorpa gazdag vízoldékony rostokban, mint a béta-glükán, amelyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, szabályozzák a vércukorszintet, és elősegítik a jó emésztést. Használja...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.