A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ...
A tönkölykorpa gazdag rostokban, ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban, támogatva ezzel az emésztést, az immunrendszert és a stressztűrő képességet. Könnyen beilleszthető...
Dénes Natura petrezselyemmag csíráztatásra: a friss, ropogós hajtásokért, Olaszországból. 12 óra áztatás után, 21°C-on, napi 2 öblítéssel, 8-10 nap alatt kicsírázik...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
A hajdina gazdag tápanyagokban, és jótékony hatással van az érrendszerre, valamint a cukorbetegek étrendjébe is könnyen beilleszthető. Búzaliszttel keverve kenyér és tészta készítésére...
A zabkorpa gazdag vízoldékony rostokban, mint a béta-glükán, amelyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, szabályozzák a vércukorszintet, és elősegítik a jó emésztést. Használja...
A pelyhesített lenmag könnyen beilleszthető az egészséges étrendbe, hiszen magas fehérjetartalmának köszönhetően tápláló és laktató. Fogyasztása bőséges folyadékkal ajánlott...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
Csíráztass otthon friss rukkolát! Dénes Natura rukkolamagok csíráztatáshoz. Finom, borsos ízű csíra 2-4 nap alatt. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz, tálaláshoz...
A hajdina különleges íze és aromája minden étkezést feldob, legyen szó egytálételekről vagy levesbetétekről. Könnyen elkészíthető, és tápláló alternatívát kínál a hagyományos gabonák...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Ez a pirított tökmag nemcsak finom, hanem egészséges is, hiszen bőségesen tartalmaz növényi fehérjéket és rostokat. Ideális snack a nap bármely szakában, vagy akár főzéshez is felh...
NATURA HÁNTOLT ZAB A zab (Avena Sativa) Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zabliszt, a zablepény, (a haggis) skót nemzeti étel...
A vörös rizs hosszú szemű, kellemesen ropogós rizs, diós ízzel. Jellemzője a kemény héj, amely még főzés után is kissé ropogós állagot kölcsönöz neki. A vörös rizs leggyakoribb felhasználási...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.