Natura lenmag 1000 g NATURA LENMAG Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns...
A Natura Pirított tökmag ízletes snack lehet egy baráti beszélgetésnél vagy az esti tévézésnél. Feldobhatod vele a péksütiket, keverheted müzlibe, kásába, vagy használhatod ételek díszítésére...
A tönkölykorpa gazdag élelmi rostokban, B-vitaminokban, vasban és magnéziumban, támogatva az emésztést és az idegrendszert. Antioxidánsai védik a sejteket és elősegítik a szabad gyökök...
Lucernamag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A lucernacsíra kifejezetten egészséges, finom, zsenge növény ízű. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre...
Natura csíráztatásra karalábé 200 g Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C...
Natura B ulgur 500g előfőzött durumbúza töret A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török...
Szín: zöld levél és halványvörös csíraÍz: friss, retekre jellemzőCsíráztatás: 12 óra áztatás utánCsírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
Összetevők: durumbúza Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is. Tárolás: száraz, hűvös helyen Származási hely: Törökország...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Gazdag szaponinokban és vitaminokban, támogatja az emésztést, az immunrendszert és segíthet a vércukorszint szabályozásában. Természetes gyulladáscsökkentő, antioxidáns és vitalizáló...
A Natura Magkeverék 5 féle magot tartalmaz, melyek hozzájárulnak az egészséges és rostdús táplálkozáshoz. Ízletessé teheted vele a péksüteményeket vagy a reggeli müzlidet. Vegán és...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA SZEZÁMMAGA magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy...
A Natura Pirított Hajdina remek búzahelyettesítő, mely rostban gazdag, így az emésztőrendszer számára nagyon előnyös. A hajdina vitamin- és ásványianyag-tartalma igen magas: a...
Összetevők: fehér, vörös és fekete quinoa változó arányban Allergének : nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat Milyen diétába illeszthető : vegán, vegetáriánus...
A Natura Csicseriborsó rostban gazdag élelmiszer, mely számos vitaminban is bővelkedik. Ízletes főzeléknek és levesnek egyaránt. A csicseriborsó rostban gazdag élelmiszer, mely...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.