Allergiával kapcsolatos információk Diófélé k: Tartalmazhat Földimogyoró: Tartalmazhat Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Csomag Szabványosítot...
Általános jellemzők: Természetes lenmag, visszazárható csomagolásban. A lenmagliszt fehérjében és élelmi rostokban gazdag növényi alapanyag. Felhasználható kenyerek, sós péksütemények...
A hántolt árpa ideális választás levesekhez és főzelékekhez, hiszen könnyen emészthető és tápláló. Az árpa B-vitaminokban gazdag, amelyek segítik a bőr megújulását és javítják annak...
Ez a finom, hántolt köles gazdag tápanyagokban, így remek alapanyaga lehet egészséges ételeidnek. Főzés előtt érdemes átválogatni és alaposan megmosni, hogy a legjobb minőséget élv...
NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes tápláléka. Sok E vitamint tartalmaz, és természetesen az esszenciális olajakat. Értékes továbbá a test számára a fehérje...
Dobd fel salátáidat egy ropogós és ízletes magkeverékkel, amely hántolt napraforgót, héjnélküli tökmagot és fenyőmagot tartalmaz! Ez a tápanyagban gazdag mix tökéletes választás, ha...
A lenmag sokoldalú alapanyag, amelyet egészben, őrölve vagy teaként is fogyaszthatunk. Ideális választás a reggeli müzlikhez vagy a kedvenc salátáinkhoz...
Allergiával kapcsolatos információk Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat Diófélék: Tartalmazhat Földimogyoró: Tartalmaz Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű ...
Ez a gesztenye snack azonnal fogyasztható, így bármikor élvezheted a természetes ízeket. Kiváló minőségű, hozzáadott cukor nélkül készült, így bűntudat nélkül nassolhatsz...
Unatkozol a megszokott nassolnivalók között Keresel valami ízleteset, táplálóat és egészségeset Akkor a Maroni hámozott gesztenye snack a tökéletes választás számodra!100% természetes...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.