E-vitamin, magnézium, kalcium, vas, foszfor, kálium és cink gazdag forrása, támogatja a sejtvédelmet, az immunrendszert, az emésztést és a szív egészségét. Egészséges zsírokkal segíti...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Kalifa kesudió sótlan, pörkölt 70 g Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas...
A termék érdekes és értékes kiegészítője lehet leveseknek, salátáknak, zöldségköreteknek, mártásoknak, rakott-töltött, csőben sült ételeknek, süteményeknek. Összetevők: , hántolt napraforgó Allergének:,...
A vörös lencse népszerű hüvelyes, amelyet rövid elkészítési idő jellemez. Nem kell beáztatni, és mindössze néhány perc alatt megfőzhető. Emellett fehérjében gazdag és ízben is nagyon...
Egy maréknyi natúr mandula elfogyasztásával nem csupán az ajánlott napi magnézium-, de a foszfor-, az E-vitamin – és rézbevitel jelentős részét fedezheti. A mandula alacsony glikémiás...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
Az apró szezámmag gazdag forrása az olajnak és a vitaminoknak, mint az A, B és E. Tökéletes választás, ha szeretnéd feldobni ételeidet, legyen szó édes vagy sós fogásokról. Próbáld...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban...
Biopont bio szezámmag barna 200 g Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A zab mediterrán elterjedésű mérsékelt égövi növény, magas protein- és zsírtartalma miatt emberi fogyasztásra és takarmánynak kiválóan alkalmas. Eredetileg a búza és az árpa gyomnövénye...
Az alakor ősbúza egyike az emberiség első gabonáinak, mely ma már a tudatos táplálkozás kihagyhatatlan eleme. Fogyasztható önmagában, reggelikhez tejbe vagy joghurtba, zabkásába...
Barna gabonaféle, gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és rostokban. Támogatja az emésztést, a csontok egészségét, és az immunrendszert, miközben fenntartható és alacsonyabb környezeti...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A szezámmag magnézium-, vas, - cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az E-vitaminoknak. Kiemelkedő a lecitintartalma,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.