Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban...
Biopont bio szezámmag barna 200 g Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A zab mediterrán elterjedésű mérsékelt égövi növény, magas protein- és zsírtartalma miatt emberi fogyasztásra és takarmánynak kiválóan alkalmas. Eredetileg a búza és az árpa gyomnövénye...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az alakor ősbúza egyike az emberiség első gabonáinak, mely ma már a tudatos táplálkozás kihagyhatatlan eleme. Fogyasztható önmagában, reggelikhez tejbe vagy joghurtba, zabkásába...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A szezámmag magnézium-, vas, - cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az E-vitaminoknak. Kiemelkedő a lecitintartalma,...
Barna gabonaféle, gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és rostokban. Támogatja az emésztést, a csontok egészségét, és az immunrendszert, miközben fenntartható és alacsonyabb környezeti...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket,...
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
Tarhonya helyett például bátran használhatunk kölest, az íze a megtévesztésig hasonló lesz a nagymamáink által készített pásztortarhonyához, csak jóval egészségesebb, mert tarhonya...
lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.