A fekete szezámmag színével és kifejezettebb diós ízével nyűgöz le. Magas rosttartalommal rendelkezik, és a konyhában sokféleképpen felhasználható. Például a sushi, a saláták, a levesek,...
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért kedvező szerepet játszik...
A chia mag (aztékzsálya-mag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az aztékok...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási...
A Rédei Vöröskáposztamag csíráztatásra ideális választás, ha friss, tápanyagokban gazdag csírákat szeretnél otthon termeszteni. Ezek a könnyen csírázó magok intenzív ízű, ropogós...
A Rédei lucerna csíráztatásával olyan friss zöldséget élvezhetsz, amely a téli hónapokban is bőségesen ellát vitaminokkal és tápanyagokkal. A csírák könnyen adhatók salátákhoz,...
A földimogyoró a Dél-Amerikában őshonos földimogyoró növény föld alatti hajtásain nő. A földimogyoró finom íze, magas tápértéke és sokoldalú felhasználása miatt vált népszerűvé...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 3-5 nap alatt kész az ízletes és egészséges retekcsíra. A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben,...
Hántolt köles 500g Natura A legjobb lúgosító gabona A köles legősibb termesztett gabonaféle Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Naturmind tápióka keményítő 250 g A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a...
A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős C-vitamin tartalmán (30 mg/100 g) kívül karotint, B-vitaminokat továbbá jelentős mennyiségben különböző ásványi sókat,...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Miért jó? A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. ...
A bab kiemelkedő rost-, és fehérjetartalma mellett nagy mennyiségben tartalmaz a normál csontozat fenntartásához nélkülözhetetlen magnéziumot is. A szárazbab hozzájárulhat az emésztés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.