Ez a gluténmentes hajdina gazdag B-vitaminokban, E-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek támogatják az emésztést és az immunrendszert, miközben hozzájárulnak a szív- és érrendszer...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonság gal bír, de azt is tudod mik ezek a tulajdonságok? Ha nem, itt az ideje, hogy megtudd és bekerüljön az étrendedbe!...
A görögszéne jótékony hatással van az egészségre. A legfrissebb kutatások arra jutottak, hogy a görögszéna elősegíti a külső és belső gyulladások csökkenését, növeli a nemi vágyat és...
Biopont bio szezámmag barna 200 g Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének,...
Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Tartsuk távol közvetlen fénytől. Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható...
BIORGANIK BIO LENMAG A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Általános jellemzők: Sötétzöld színű, finom ízű sűrű krém, amely héj nélküli tökmagból készül. Felhasználási javaslat: Ízesíthetünk vele péksüteményeket, gabonakásákat,...
A rendkívül ízletes mandula sokáig a jómód és az egészség szimbóluma volt. A magok az egészséghez elengedhetetlen alapvető tápanyagokat tartalmaznak. A mag gazdag rostokban, vitaminokban,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét képes felszívni folyadékból, ezután zselés állagú lesz. A gyomorban is ilyen zselés állagú marad, így lassítja a szénhidrátok felszívódását...
Biorganik bio lenmag 250 g Jelentőség, hatások: < p>A lenmagnak magas a zsírtartalma, amelyet főleg az esszenciális omega-3 zsírsavak adnak. Ezek közül kiemelendő az alfa-linolénsav,...
Antioxidánsokkal és esszenciális zsírsavakkal teli mogyoróbél támogatja a szív egészségét. Rostokban, E-vitaminban gazdag, hozzájárul az emésztéshez és az energiafelhasználáshoz. Egészséges...
Csíráztatás: együnk 2 evőkanál magot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva arra,...
A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség,...
Naturfood mandulabél 100 g Összetevők: mandulabél A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Átlagos tápérték 100g termékben:...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.