Darált mák A BackMit darált mák bevizsgált alapanyagból készült. A mákot évente egyszer szüretelik, és szakszerűen tárolják. Csakis jó minőségű alapanyagból készül, melyet akkreditált...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősíti a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
Kalifa pisztácia sótlan, pörkölt 60 g Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz...
NATURA SZEZÁMMAGA magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy...
A szezámmag igazi kalciumbomba, csontritkulás esetén rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott, de tartalmaz még foszfort, magnéziumot, rezet, káliumot is vasat is. A vitaminoknak...
Napjaink táplálkozásának pozitív divatirányzata, miként állítsuk össze étrendünket az emberi szervezet számára lehető ideálissá. A helyes összetétel megtalálása gyakran nem egyszerű,...
A Rédei Vöröskáposztamag csíráztatásra ideális választás, ha friss, tápanyagokban gazdag csírákat szeretnél otthon termeszteni. Ezek a könnyen csírázó magok intenzív ízű, ropogós...
Részletes leírás: A japán wasabi keverékünk ízletes összeállítás pörkölt földimogyoróból, rizskekszekből, szezámos rudacskákból és egyéb ropogós finomságokból, amelyeket wasabival...
Sós, pörkölt földimogyoróbél védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy a sós, pörkölt földimogyoró esszecniális ásványi anyagokban, így például foszforban gazdag alternatívát nyújt, ha...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Tegye a tasak tartalmát egy tányérra és melegítse 1 percig közepes fokozaton mikrohullámú sütőben. 100% gesztenye Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.