Az organikus szezámmag gazdag esszenciális zsírsavakban, ásványi anyagokban és B-vitaminokban. Támogatja a szív- és csontok egészségét, valamint segíti az energiatermelést és az em...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tartalma...
Fedezd fel a fekete szezámmag jótékony hatásait! Gazdag E-vitaminban, B-vitaminokban, kalciumban és vasban, támogatja az immunrendszert, javítja a bőr egészségét, és segíti az energiaszint...
Magas rosttartalma miatt az emésztés szempontjából is előnyös a fogyasztása, ugyanis erősíti a hasnyálmirigyet, nedvesíti a beleket, fokozza a bélmozgást, valamint kiegyensúlyozza a...
Magas fehérje- és alacsony zsírtartalommal rendelkező gyomorbarát gabona. B-vitaminokban, káliumban, fluorban, szilíciumban és egyéb ásványi anyagokban gazdag. Tisztító, salaktalanító...
A BIO Csicseriborsó sós lében tartósítószerek nélküli, allergénmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas sterilizált csicseriborsó. Finom íze mellett kiváló tápanyagprofilját is élvezheted,...
A napraforgó magvak nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Lúgosító hatásuk miatt remek kiegészítői lehetnek a mindennapi étrendednek. Főzd meg háromszoros vízben, és élvezd a tápláló...
Ez a gluténmentes gabona nemcsak tápláló, hanem könnyen elkészíthető is. Használhatod pástétomokhoz vagy akár édes ételekhez is, mint például túró helyettesítőjeként...
Ez a termék nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen gazdag ásványi anyagokban, mint a cink és a szelén. Keverje hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel, hogy ízletes krémet készíthessen...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
Általános jellemzők: Természetes, héj nélküli tökmag, visszazárható csomagolásban. Sütéshez és főzéshez egyaránt felhasználható. Kenyerek, sós péksütemények (pl. pogácsa) kiváló...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Peruból származó, fehér színű quinoa mag Fogyaszthatják lisztérzékenyek, kismamák, keringési betegségekben szenvedők és fogyókúrázók is. A quinoa mag pozitív tulajdonságai:...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Natura pirított szezámmag 250 g NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.