Natura csíráztatásra bíborhere 200 g Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
A chia mag (aztékzsálya-mag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az aztékok...
A Greenmark Bio Csicseriborsó rostban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag hüvelyes, melyet főzeléknek, levesnek, köretnek vagy akár salátákba is felhasználhatunk. A bio...
Tápanyagokban gazdag mandulabél, mely 20% fehérjét tartalmaz, antioxidánsokkal, mint az E-vitamin, és ásványi anyagokkal, például magnéziummal, kalciummal bővelkedik; támogatja az emésztést...
A mungó bab Dél-Ázsából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Akár csíráztathatjuk is. Felhasználása : leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen...
BIORGANIK BIO MUNGÓBABA mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható...
Népszerű lencsefajta különlegesen rövid főzési idővel. Kiváló alapanyag pástétomnak is. Felhasználása: köretként, főzeléknek, levesnek, tölteléknek, salátabetétként vagy pástétomnak...
BIORGANIK BIO RETEKCSIRA MAG A retekmag egy természetes antibiotikum. Több hőt termel, mint a kifejlett retek, elősegítheti a felesleges nyálka eltávolítását, tisztító folyamatot indít...
Finomra őrölt szezámmagból készült sűrű állagú massza, melyet elsősorban keleti ételek alapanyagaként használnak. Törökországban a tahinit (törökül: tahin) összekeverik a pekmezzel,...
Biorganik bio vöröslencse 500 g A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen...
Biorganik bio vöröslencse 500 g A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében...
A csírák koncentráltan tartalmazzák a növény növekedéséhez szükséges vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és antioxidánsok jó részét. Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik...
Lenmag 1000g Natura A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének...
Barnarizs Elkészítése: egy csésze barnarizst két csésze vízben kb. 30 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1582 kJ (373 kcal)Zsír 2,9 g-amelyből...
Az Ataisz Hajdina értékes rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabona, melyet változatos felhasználást tesz lehetővé. A hajdina, az ősmagyarság alapgabonáinak egyike...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.