A céklacsíra immunerősítő, vérnyomáscsökkentő, vérképző, májműködést támogató és daganatmegelőző hatású. Fontos antioxidáns és B-vitamin forrás, magas a magnézium- és a vastartalma...
Termék részletek
Cékla csíráztatásra(beta vulgaris conditiva)Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Termék részletek
Fekete retekmag csíráztatásra. Latin megnevezés: raphanus sativus...
Termék részletek
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA RETEKMAG A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. Retekcsíra hatásai*...
Termék részletek
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Termék részletek
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Termék részletek
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szí n: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Termék részletek
Retekmag-vörös korall csíráztatásra. Latin megnevezés: raphanus sativus...
Termék részletek
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: S zín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12 óra...
Termék részletek
Szezámpelyhes zabkorpa szelénnel. A Szelénes Kalciton kálciumpótlásra szolgáló élelmiszer. Fogyasztható bármilyen ételbe bekeverve, illetve joghurtban, müzliben, vagy ízlés szerinti...
1 185 Ft
multi-vitamin.hu
Termék részletek
- Típus: Hajdina
- Tömeg: 500 g
A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve távolították...
Natura hajdina natur 500 g NATURA HAJDINA NATUR 500 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden...
Termék részletek
NATURA HAJDINA NATUR 500 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
Termék részletek
Allergének a termékben: nyomokban glutént tartalmazhat Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia1448 kJ (346 kcal) Zsír2,7 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát63,3...
Termék részletek
Hajdina (natúr) Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Kiszerelés: 500...
951 Ft
shop.egeszseg42.hu
Termék részletek
Íze sajátosan különleges, erős, talán pont ezért is egyre népszerűbb. A lisztjét búzaliszttel keverve kenyér és tészta alapanyagként használják fel...
Termék részletek
Íze sajátosan különleges, erős, talán pont ezért is egyre népszerűbb. A lisztjét búzaliszttel keverve kenyér és tészta alapanyagként használják fel...
Termék részletek
Íze sajátosan különleges, erős, talán pont ezért is egyre népszerűbb. A lisztjét búzaliszttel keverve kenyér és tészta alapanyagként használják fel...
1 130 Ft
egeszsegpatika.eu
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.