- Típus: Lenmag
- Tömeg: 1000 g
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. A hormonkészítményekkel (elsősorban Amerikában) sok évig...
- Típus: Hajdina
- Tömeg: 500 g
A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve távolították...
- Típus: Lencse
- Tömeg: 500 g
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, készíthetünk belőle levest, köretet, vagy krémet. A lencse az egyik leggazdagabb növényi fehérje forrásunk. Könnyebben emészthető, mint a bab és...
- Típus: Szezámmag
- Tömeg: 250 g
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
- Típus: Szezámmag
- Tömeg: 250 g
A szezámmag a magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy...
Gyártó: Natura Modell: Vöröshere csíráztatásra (200g) Leírás: Vöröscsíra nyomelem tartalma jelentős A vöröshere a lucerna után a második legértékesebb pillangós virágú szálas...
- Típus: Napraforgó
- Tömeg: 500 g
Gyártó: Natura Modell: Hántolt napraforgómag (500g) Leírás: A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban,...
Termék részletek
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia1448...
Termék részletek
NATURA HAJDINA NATUR 500 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
Termék részletek
Natura pirított szezámmag 250 g NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi...
Termék részletek
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte...
Termék részletek
NATURA MAGKEVERÉK Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. Összetevők: pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó,...
Termék részletek
Cékla csíráztatásra(beta vulgaris conditiva)Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Termék részletek
A rukkola elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatni való változata értékes tápanyagokkal látja el a szervezetet...
Termék részletek
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz Felhasználási javaslat:...
Termék részletek
Allergének a termékben: nincs Glutént is felhasználó üzemben csomagolva. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia2339 kJ (559 kcal) Zsír49 g -amelyből telített zsírsavak 8,6...
Termék részletek
Elősegítheti a természetes bélmozgást, megtörve vagy darálva javasolt, napi 1-2 evőkanál...
1 270 Ft
egeszsegpatika.eu
Termék részletek
A lenmag magas százalékban Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. 1000 g-os mag; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Termék részletek
NATURA TÖNKÖLYDARA TELJES KIŐRLÉSŰ Teljesőrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére. Alkalmazása...
Termék részletek
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Termék részletek
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Termék részletek
Rizskeverék vadrizzsel A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.