A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
Termék részletek
A kerek szemű bio rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is. Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál kiváló a szervezet...
Termék részletek
Származási hely: Peru A bio AMARANT MAG kitűnő vas, kálcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem* forrás. Nemcsak a gabonákat, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe...
Termék részletek
Származási hely: Pakisztán A basmati különlegesen illatos rizsfajta, erre utal a neve is (basmati = illatos) Közepes glikémiás indexű, lassan felszívódó szénhidrát. Különleges...
Termék részletek
A barnarizs megnyugtatja és tisztítja az emésztőrendszert. Gyulladáscsökkentő hatással bír, rendszeresen fogyasztva csökkenti a magas vérnyomást. Édes ízű, gyomorerősítő táplálék. ...
Termék részletek
Egészségünk szempontjából fontos vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. B6, magnézium-, káalcium és vastartalma is igen magas. Kiváló görcsoldó és köhögéscsillapító. Jótékony...
Termék részletek
A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Tápanyagtartalom (100g-ban) Kalória (kJ / kcal)1513...
Termék részletek
Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen magas ásványi anyag tartalma szintén értékes szervezetünk számára. Fontos szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében,...
Termék részletek
Ízletes lencse leves vagy lencse főzelék készíthető belőle vagy felhasználhatjuk kenyérre kenhető krémekhez, feltétnek. A főzést megelőző este áztassuk vízbe. A lencse az egyik...
Termék részletek
Gyorsan megpuhul, nem szükséges áztatni. Kiváló levesek, szószok, pürék készítéséhez. Ízletes lencse leves vagy lencse főzelék készíthető belőle vagy felhasználhatjuk kenyérre kenhető...
Termék részletek
Kiválóan használható salátákhoz, levesekhez, főzelékekhez, mexikói ételek készítéséhez A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb...
Termék részletek
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi élelmiszerek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzéséhez. Rostokban...
Termék részletek
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó fekete szezámmag...
Termék részletek
Greenmark bio szezámmag fekete 250 g A szezámmag erősíti a májat és a vesét, ezzel fokozott méregtelenítő hatást váltva ki. Jelentős mennyiségben található benne kalcium, magnézium,...
Termék részletek
Greenmark bio lencse vörös 500 g A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként...
Termék részletek
Greenmark bio vörös rizs 500 g Vérkoleszterin-csökkentő hatású, javítja a vérkeringést és az emésztést. A vörös rizst 800 éve fogyasztják a különböző betegségek kezelése céljából...
Termék részletek
Greenmark bio lenmag barna 500 g A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések...
Termék részletek
Greenmark bio kesudió 100 g A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium...
Termék részletek
Greenmark bio szezámmag hántolatlan 250 g 1 púpozott evőkanálnyi szezámmag kalciumtartalma megegyezik egy pohár tejével. Jelentős mennyiségben található még benne magnézium, kálium,...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.