Friss, ropogós mogyorónk egyedülállóan gazdag ízvilága különleges élményt nyújt! Élvezze a kiváló minőségű földimogyorók kifinomult ízét, melyet egyedülálló hagymás-tejfölös aromával...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Tudta, hogy a szezámmag magas rosttartalma melett számos nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz? Többek között gazdag magnézium- és vasforrás – finom és egészséges! A kálium hozzájárul...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tartalma...
A pisztácia nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális ásványi anyagokat. Magas réztartalmának köszönhetően fogyasztása hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Emellett a pisztácia...
A sós, pörkölt földimogyoró gazdag és intenzív ízvilággal rendelkezik, amely a sózás miatt még különlegesebbé válik. A sós íz kiemeli a földimogyoró természetes aromáját és ízét, így...
A szezámmag évezredek óta fontos összetevője a különböző konyháknak és számos jótékony hatással rendelkezik a szervezetre. K iváló magnéziumforrás, így hozzájárul a fáradtság és kifáradás...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas,...
Arginin tartalmának köszönhetően a rossz koleszterin szintet (LDL) csökkenti, jó koleszterinszintet (HDL) növeli. A és E vitamint tartalmaz amelyek segítenek a gyulladások leküzdésében,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A szeletelt mandula nem csupán sütemények, desszertek ízletes dísze lehet … A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát...
Kalifa szeletelt mandula 100G Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a...
Tudta, hogy a Kalifa diákcsemege négyféle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke? Kiváló magnéziumforrás, amely önmagában is fogyasztható, de tehetjük müzlibe, joghurtba...
A tökmag az egyik legjobb természetes E-vitamin-, magnézium-, foszfor- valamint rézforrás. Rendszeres fogyasztása nagyban hozzájárul számos esszenciális tápanyag ajánlott napi beviteli...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint, foszfort és magnéziumot tartalmaz. Mértékkel fogyasztva értékes, tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló. A napraforgómagok hagyományosan...
Miért jó? Zsírtartalma értékes, mert gazdag forrása a telítetlen zsírsavaknak, főleg linolsav és olajsav található benne. Fontos szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében,...
Miért jó? A szezámmag magnézium-, vas, - cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az E-vitaminoknak. Kiemelkedő a lecitintartalma,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.